fbpx

Personvern og vilkår

Denne personvernerklæring (privacy policy) gjelder ved besøk på Oppover («foretaket») sine nettsider.

Når du besøker dette nettstedet registreres ikke-personlige data i tillegg til de opplysnngene du selv gir oss. Dette gjelder eksempelvis: nettleser, operativsystem og hvilke sider du besøker. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet for deg.

Ved ditt besøk lagres ”cookies” (informasjonskapsler) som tekstfiler på din datamaskin. Informasjonen brukes til å kartlegge bruk av nettsidene og lage rapporter til foretaket. Du kan avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

Dersom du ønsker at Oppover skal utføre tjenester for deg, trenger foretaket visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til foretaket, brukes for at vi skal kunne yte bedre service og tjenester overfor deg. Opplysningene brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Alle opplysninger behandles kun av Oppover som er behandlingsansvarlig.

Vi er ikke ansvarlig for innholdet i eksterne lenker. Oppover kan ikke ta ansvar for måten personvernet praktiseres på andre nettsteder, som du finner via lenker fra foretakets nettsider.

Oppover vil aldri selge, leie ut eller på annen måte handle med dine personopplysninger.

Vi har alle immaterielle rettigheter til sidene, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra foretaket.

Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.no/

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte oss:

Oppover
Business Lillestrøm
Torvet 5
2000 Lillestrøm
Tlf: +47 934 62 003
post@oppover.no