fbpx

Samarbeid

Oppover samarbeider med flere gode partnere som kan involveres ved behov. Gjennom vårt samarbeid skal vi alltid kunne tilby optimale tjenester og produkter, som er tilpasset det bedriften din etterspør.

Dette er våre samarbeidspartnere

JTM Consult

JTM Consult har ansvaret for nettsidene til Oppover. Bedriften JTM Consult eies og drives av Jan Terje Melandsø. Har din bedrift behov for hjelp med nettsider som gir økt salg og førnøyde kunder?

JTM Consult har som mål at din bedrift skal bli funnet på nettet, slik at dere kan konvertere besøk på nettsidene til nettopp økt salg og fornøyde kunder.

JTM Consult

Grow AS

GROW består av konsulenter og veiledere som har jobbet med å utvikle atferdsfokuserte lederkulturer i over 15 år. Vi utdanner og utvikler ledere, utvikler organisasjoner og team, coacher ledere og holder foredrag om atferdsøkonomi og andre relevante tema.

Atferdsvitenskapen kan dokumentere at vi mennesker er irrasjonelle på en forutsigbar måte. Hjernen søker umiddelbare belønninger, og motsetter seg endringer. Det er som regel ikke en ny plan eller strategi våre oppdragsgivere trenger, men hjelp til å gjennomføre planene som allerede er lagt. GROW bidrar til gjennomføring og atferdsendring med målbar effekt.

Det handler om å dytte mennesker og tall!

Les mer på www.grow.as

Grow AS

Business Lillestrøm

Oppover har kontorplass hos Business Lillestrøm, som er et «Business Center» for gründere. Dette bedriftsnettverket passer for alle som driver egen virksomhet eller har lyst til å starte. Business Lillestrøm eies av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Business Lillestrøm

Bjørn Skovli fra Oppover holder seminar i samarbeid med Innovasjon Gardermoen
Bjørn Skovli fra Oppover holder seminar i samarbeid med Business Lillestrøm

Gratis kartleggingsanalyse!

Ta kontakt med Oppover for gratis og uforpliktende kartlegging av din bedrift. Vi gir tips og råd som kan føre til økt lønnsomhet.

Besøksadresse

Oppover
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Kontaktinformasjon
Telefon: +47 934 62 003
E-post: post@oppover.no

Besøksadresse
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Postadresse
Oppover
Bjørn Skovli
Skillebekkstien 5
2020 Skedsmokorset