fbpx

Samarbeid

Oppover samarbeider med flere gode partnere som kan involveres ved behov. Gjennom vårt samarbeid skal vi alltid kunne tilby optimale tjenester og produkter, som er tilpasset det bedriften din etterspør.

Dette er våre samarbeidspartnere

JTM Consult

JTM Consult har ansvaret for nettsidene til Oppover. Bedriften JTM Consult eies og drives av Jan Terje Melandsø. Har din bedrift behov for hjelp med nettsider som gir økt salg og førnøyde kunder?

JTM Consult har som mål at din bedrift skal bli funnet på nettet, slik at dere kan konvertere besøk på nettsidene til nettopp økt salg og fornøyde kunder.

JTM Consult

Foss Consulting

Ine har over 25 års erfaring fra HR, organisasjonsutvikling og rekruttering i privat og offentlig sektor som leder og rådgiver. Hun har jobbet med innovasjonsprosjekter og digitalisering i grensesnittet mellom organisasjon, mennesker og teknologi.

Ine har ledet flere omfattende omstillingsprosjekter med kompetansekartlegging, rådgivning, opp- og nedbemanning i privat og offentlig sektor. Hun har ledet og implementert større endringsprosesser, innføring av ny teknologi og digitale plattformer. Foss Consulting er et kompetansehus med et bredt spekter HR-tjenester gjennom et bredt samarbeid med eksterne partnere som Bjørn i Oppover.

Foss Consulting

Hygge Utleie AS

Renate og Carl-Jerker Wikstrøm har over 10 års erfaring innen event-planlegging. De har erfart at gode og annerledes opplevelser gjør noe med mennesker og påvirker oss på en positiv måte.

I 2015 ble Hygge Utleie AS etablert med må å gi kunder en profesjonell og hyggelig opplevelse i møte med spennende produkter. Oppover og Hygge Utleie AS tilbyr events med fokus på kommunikasjon og velvære. Se vår brosjyre for mer informasjon.

Hygge Utleie AS

Smakfulle Rom

Smakfulle Rom Konferansegård er et moderne og unikt konferansested med fire møterom og 15 hotellrom beliggende midt mellom Oslo og Gardermoen. Det er bygget 2016 og holder svært høy standard på både møterom, service og mattilbudet, med fokus på fokus på ekte mat og den gode atmosfæren. Hos oss er det ikke buffet, kun tallerkenservering, så her kan man senke skuldrene og fokusere på oppgavene som skal gjennomføres. Vi sier at på Smakfulle Rom finner du ro til å skape og nyte.

Eierne av gården står også for Høyt & Lavt – Sørum Aktivitetspark som ligger 500 meter fra smakfulle Rom, og her tilbys mange ulike teambuildingsaktiviteter.

Les mer på www.smakfullerom.no

Smakfulle Rom

Poul Goldman

Poul Goldman har lang erfaring med salg og relasjonsbygging og følger opp Oppovers økende kundemasse.

Poul Goldman

Brit Sandnes

Brit Sandnes er tekstforfatter og bistår Oppover med tekstmateriale i forhold til kurs, blogginnlegg og nettsider.

Brit Sandnes

Business Lillestrøm

Oppover har kontorplass hos Business Lillestrøm, som er et «Business Center» for gründere. Dette bedriftsnettverket passer for alle som driver egen virksomhet eller har lyst til å starte. Business Lillestrøm eies av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Business Lillestrøm

Bjørn Skovli fra Oppover holder seminar i samarbeid med Innovasjon Gardermoen
Bjørn Skovli fra Oppover holder seminar i samarbeid med Business Lillestrøm

Gratis kartleggingsanalyse!

Ta kontakt med Oppover for gratis og uforpliktende kartlegging av din bedrift. Vi gir tips og råd som kan føre til økt lønnsomhet.

Besøksadresse

Oppover
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Kontaktinformasjon
Telefon: +47 934 62 003
E-post: post@oppover.no

Besøksadresse
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Postadresse
Oppover
Bjørn Skovli
Skillebekkstien 5
2020 Skedsmokorset