fbpx

Referanser

Siden 2008 har Oppover jobbet med over 70 bedrifter fra ulike bransjer. Alt fra mindre bedrifter med noen få ansatte, til bedrifter med over 10.000 ansatte.

Bedriftene har en ting felles – de har alle sett nytte av å trene på kommunikasjon mellom mennesker.

Hva sier våre kunder om Oppover?

Mitt ønske for CityMaid Hjemmeservice var å finne en god samarbeidspartner som kunne bidra til å etablere en salgskultur i organisasjonen gjennom systematisk trening og oppfølging av ledergruppe og øvrig salgsteam.

Bjørn Skovli har vært, og er fortsatt, en viktig bidragsyter i arbeidet mot økt topp- og bunnlinje. Han er entusiastisk og inspirerende, og han formidler sitt budskap på en tydelig og klar måte.

Les mer om samarbeidet her

Hanne Nordhagen

Daglig leder, CityMaid

Selskapet Nonbye AS er et resultat av en fusjon mellom to likesinnede selskaper som hver for seg gjorde det godt innenfor sin bransje.

Vel vitende om at det ofte er på det menneskelige plan det skapes utfordringer i fusjoner, oppkjøp o.l., så ønsket vi å skape en større forståelse for individet ved å gjennomføre en prosess med Oppover.

Les mer om samarbeidet her

Robert Stenbro

Daglig Leder, Nonbye

Bjørn fra Oppover er en faglig dyktig og meget seriøs kursholder. Han har en helt unik evne til å engasjere og involvere kursdeltakerne.  Vi er meget fornøyd med Oppover både som kursleverandør og nå også som personlig trener i presentasjonsteknikk.

Kristin Uvaag Tufte

Daglig Leder, Etablerertjenesten Nedre Romerike/Business Lillestrøm

Noen av våre kunder

Gratis kartleggingsanalyse!

Ta kontakt med Oppover for gratis og uforpliktende kartlegging av din bedrift. Vi gir tips og råd som kan føre til økt lønnsomhet.

Besøksadresse

Oppover
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Kontaktinformasjon
Telefon: +47 934 62 003
E-post: post@oppover.no

Besøksadresse
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Postadresse
Oppover
Bjørn Skovli
Skillebekkstien 5
2020 Skedsmokorset