fbpx

CityMaid

CityMaid skal være Norges beste og ledende serviceselskap innen Hjemmeservice rettet mot det private markedet og næringsliv. Rengjøring i private hjem, samt små og mellomstore bedrifter, utgjør i dag en vesentlig del av konseptet. Selskapet har pr. i dag totalt 170 ansatte med avdelinger i Oslo, Drammen, Østfold, Bergen, Stavanger og Trondheim.

«Mitt ønske for CityMaid Hjemmeservice var å finne en god samarbeidspartner som kunne bidra til å etablere en salgskultur i organisasjonen gjennom systematisk trening og oppfølging av ledergruppe og øvrig salgsteam. Bjørn Skovli har vært, og er fortsatt, en viktig bidragsyter i arbeidet mot økt topp- og bunnlinje. Vi har i felleskap utviklet en egen kommunikasjonsmal for selskapet slik at alle kan føle trygghet i alle salgets faser. Som foredragsholder er Bjørn entusiastisk og inspirerende, og han formidler sitt budskap på en tydelig og klar måte. Han er dyktig til å kombinere teorier med egne erfaringer og betraktninger. Hans kompetanse opparbeidet gjennom mange år i næringslivet, gjør at han lett fanger forsamlingens oppmerksomhet.

Det siste året kan CityMaid vise til en solid resultatforbedring og svært gode nøkkeltall. Dette er neppe tilfeldig, og jeg er helt overbevist om at systematisk trening og tilføring av ny kunnskap, har båret frukter for selskapet.»

Hanne Nordhagen
Daglig leder

CityMaid

Hva har CityMaid og Oppover jobbet med

Oppover har levert en mange ulike tjenester til CityMaid. Gjennom de siste 6 årene har vi sammen jobbet innen områdene kunde kommunikasjons, intern kommunikasjon og ledertrening.

Oppover leverer mange tjenester innen kommunikasjon

Ønsker dere å benytte Oppover?

Oppover leverer en rekke tjenester.
Lære mer om hva vi kan levere.

Våre kunder

Oppover jobber med ulike kunder innen mange bransjer. Ta en titt på hvilke kunder vi jobber med.

Hvordan bygge nettverk?

Be om gratis analyse

Usikker på om Oppover er noe for dere, eller hvilke tjenester som kan passe? Be om gratis analyse for å finne ut hva Oppover kan bidra med.

Besøksadresse

Oppover
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Kontaktinformasjon
Telefon: +47 934 62 003
E-post: post@oppover.no

Besøksadresse
Business Lillestrøm
Storgata 7
2000 Lillestrøm

Postadresse
Oppover
Bjørn Skovli
Skillebekkstien 5
2020 Skedsmokorset